Uitnodiging voor de (vierde) landelijke Kerkendag vrijdag 31 mei

By 17 oktober 2018Activiteiten, CGK

Op D.V. vrijdag 31 mei 2019 wordt – voor het eerst in Veenendaal – de landelijke Kerkendag van de Christelijke Gereformeerde Kerken gehouden. Als Commissie Kerkendag nodigen wij u en uw gemeenteleden van harte uit voor deze mooie, inhoudsvolle en samenbindende dag. Het bijzondere van de kerk is dat daar alle leeftijden vertegenwoordigd zijn. Samen mogen we gemeente van Jezus Christus zijn. De nadruk op deze Kerkendag zal liggen op de verbinding tussen de generaties in de kerk. Dit onder het thema:

Jonge profeten en oude dromers – Gods Geest verbindt generaties

Een afwisselend en interactief programma
Het programma is nieuw. Doormiddel van een afwisselend en interactief programma hopen wij u deze dag iets moois mee te geven. Het programma zal worden afgewisseld met een pauze en een markt. In de morgen willen we vooral kijken naar de verschillende generaties in de kerk (bewustwording), om ’s middags met elkaar (alle verschillende generaties) een interactieve Bijbelstudie te doen en allerlei inspiratievoorbeelden te horen en mee naar huis te nemen.

Kinderprogramma
De Kerkendag is een echte gezinsdag, aantrekkelijk voor jong en oud. Er is oppas voor de allerkleinsten en een speciaal kinderprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar.

Sponsoren en markt
Aan het organiseren van de Kerkendag zijn hoge kosten verbonden. Op alle mogelijke manieren proberen we deze zo laag mogelijk te houden, onder andere door het werven van sponsoren. Wellicht hebt u deze binnen uw gemeente. Wilt u daarom namen en contactinformatie van potentiële sponsoren doorgeven aan de voorzitter van onze commissie, ds. E. Everts (everts@everin.net)? De commissie zal dan zelf contact opnemen met eventuele sponsoren.
Om de kosten te dekken is er een markt rondom de Kerkendag-locatie. Kent u gemeenteleden die er interesse in hebben een kraam te vullen, dan kunnen ook zij ds. E. Everts benaderen via de e-mail.

Leave a Reply