Uitnodiging voor open huis

By 21 maart 2013Activiteiten

Als kerk in de buurt willen we graag een gastvrije kerk zijn. U loopt vast wel eens binnen bij uw eigen buren voor een kopje koffie of een goed gesprek. Zomaar even langskomen om te vragen hoe het is of gewoon even voor de gezelligheid. Of misschien bent u voor uw buren wel een open huis.
Ook als Christelijke Gereformeerde Kerk willen we niet alleen op zondag, maar zo nu en dan ook op een doordeweekse dag open huis houden. Heel concreet houdt dit in dat we iedereen, zowel mannen als vrouwen, die behoefte heeft aan een kopje koffie met iets erbij, wat gezelligheid of een gesprek, twee keer in de maand op een dinsdag van 10.00 uur tot 12.30 uur hartelijk welkom willen heten in een van de zalen in de kerk
Zo tegen een uur of twaalf is er soep met broodjes.

Dit is natuurlijk niet alleen voor de buren van de kerk bedoeld, maar ook voor de leden van de kerk die deze behoefte voelen.

Als gastheer en/of gastvrouw zijn in ieder geval Griet Elgersma, Henke Folkertsma, Maaike Hekstra of Attie Meijer aanwezig. Voor de komende tijd zijn de volgende data gereserveerd: 9 en 23 april, 7 en 28 mei.
Eventuele volgende data worden bekend gemaakt via Gemeentekontakt (het maandblad van de kerk) en via het infobulletin OASE (de nieuwsbrief voor de buurt).

Bent u nieuwsgierig gemaakt? Kom dan op de hierboven genoemde data naar de Christelijke Gereformeerde Kerk “De Oase”, Stationsweg 39 in Dokkum. Zowel aan de voorkant als de achterkant van het gebouw staan de deuren open.

101 Comments

 • Magda says:

  Right here is the perfect site for anyone who would like to understand this topic.
  You realize so much its almost tough to argue
  with you (not that I really would want to…HaHa). You
  certainly put a fresh spin on a subject that has been discussed for decades.
  Great stuff, just excellent!

Leave a Reply